İç Denetim, İç Kontrol ve Risk Yönetimi

Bahri Yıldız
Bahri Yıldız
İç Denetim Direktörü

1986 doğumlu olan Bahri Yıldız, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi-İşletme Bölümü mezunudur.

Didem Özyer
Didem Özyer
Risk Yönetimi Müdürü

1988 doğumlu olan Didem Özyer, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi-İşletme Bölümü mezunudur.

Efkan Erkan
Efkan Erkan
İç Kontrol Uzmanı

1996 doğumlu olan Efkan Erkan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü mezunudur.

Detaylı Bilgi


Bahri Yıldız<

Bahri Yıldız

İç Denetim Direktörü

1986 doğumlu olan Bahri Yıldız, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi-İşletme Bölümü mezunudur. Kart ve Üye İşyeri Dolandırıcılık Kontrolleri ile Suistimalin Önlenmesi, İç Denetim ve İç Kontrol Süreçleri, Risk Yönetimi ve Uyum Süreçleri alanında 18 yıllık bankacılık / ödeme hizmetleri sektör deneyimine sahiptir. 2006-2013 yılları arasında HSBC Bank’ta Kart ve Üye İşyeri Dolandırıcılık Kontrol Uzman Yardımcısı, 2014-2018 yılları arasında Aktif Bank’ta Suistimali Önleme Bölümü Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur. 2019 yılından itibaren Aktif Bank iştiraki N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. İç Denetim Direktörü olarak görevini sürdürmektedir.


Didem Özyer<

Didem Özyer

Risk Yönetimi Müdürü

1988 doğumlu olan Didem Özyer, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi-İşletme Bölümü mezunudur. 2008 yılında ABD’de yer alan Six Flags Over Texas’da kısa bir dönem çalıştıktan sonra 2009 yılında iş hayatına Pegasus Havayolları firması Operasyon Birimi’nde başlamıştır. 2012-2014 yılları arasında Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ‘nda POS Operasyon Biriminde çalışmıştır. 2015 yılı itibariyle Aktif Bank iştiraki N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş.’de farklı görevler üstlenen Özyer, Risk Yönetimi Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.


Efkan Erkan<

Efkan Erkan

İç Kontrol Uzmanı

1996 doğumlu olan Efkan Erkan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü mezunudur. 2018-2022 yılları arasında çeşitli sektörlerde Muhasebe ve Finans Uzmanı unvanı ile çalışmış olup bu alanda 4 yıllık deneyimi bulunmaktadır. 2022 yılından itibaren Aktif Bank iştiraki N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu A.Ş. İç Kontrol Uzmanı olarak görevini sürdürmektedir.